Oh-lief

Oh-lief = REAL Organic Products. Handmade with Love.

Onze Filosofie
‘Wij geloven in puur natuurlijke producten voor baby’s, peuters en ouders. Daarom zijn onze producten met liefde en zorg samengesteld en gemaakt met 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Onze producten zijn niet schadelijk voor de huid of het milieu’

Oh-lief is een prachtig 100% natuurlijk & biologisch verzorgingsmerk uit Kaapstad. De naam ‘Oh-lief’ is een woordgrapje van de Zuid -Afrikaanse taal en verwijst naar de belangrijkste ingrediënten: olijfolie & liefde. Alle producten van Oh-lief zijn SOIL Natural gecertificeerd, dat betekent da je er 100% op mag vertrouwen dat de Oh-lief producten echt natuurlijk zijn. De producten bevatten uiteraard geen vervelende stoffen en geen toegevoegd parfum. Ze ruiken wel lekker, je ruikt de ingrediënten! De balsems zijn zelfs volledig vrij van conserveringsmiddelen en zijn zo puur dat je zou kunnen eten. Helemaal veilig dus voor de complete verzorging het tere babyhuidje.

Babyverzorging

Het assortiment van Oh-lief babyproducten bevat alle producten die je nodig hebt voor de dagelijkse verzorging van je baby. Zoals billenbalsem, bad & douchegel, een bodycrème, babybalsem en zelfs een insectenbalsem! En uiteraard de Baby Gift Box, met daarin het hele assortiment.

 

 

100% natuurlijke zonnebrandcrème

Daarnaast biedt Oh-lief Natural Products,100% natuurlijk en gecertificeerd biologische ‘breed spectrum’ zonverzorging. Dat wil zeggen dat de producten bescherming bieden tegen zowel UVA- en UVB-stralen. De zonverzorging is waterbestendig, geurvrij en geheel vrij van conserveringsmiddelen. Al onze zonverzorgingsproducten zijn goedgekeurd door CANSA*.

 

Bodyverzorging

De Oh-lief Body Range bestaat uit een selectie van bodybalsems, bodylotions, handzepen en lippenbalsems. Beschikbaar in de frisse Grapefruit of ontspannende Roomse kamille variant. Het assortiment biedt verder een luxe Body Olie,  een Heel Balm’, Hand Wax en een heerlijke Body Wash. Stuk voor stuk weldadige producten!


 

Handmade with love

Alle ingrediënten komen uit de mooie streken die Zuid-Afrika rijk is en zijn 100% natuurlijk en biologisch. Alle producten van Oh-lief worden met veel liefde handgemaakt in de fabriek in Kaapstad. De producten worden in kleine ‘porties’ op aanvraag met de hand gemaakt, er wordt dus niets verspild! De keuze om de producten met de hand te produceren zorgt lokaal weer voor meer werkgelegenheid. Zo support Oh-lief de mensen en geen machines.

0

Your Cart