Over ons

Oh lief

Oh-lief = REAL Organic Products. Made with Love.

Onze Filosofie 
“Wij geloven in puur natuurlijke producten voor baby’s, peuters en ouders. Daarom zijn onze producten met liefde en zorg samengesteld en gemaakt met 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Onze producten zijn niet schadelijk voor de huid of het milieu”.

 Het assortiment ‘100% natuurlijke en biologische verzorgingsproducten van Oh-lief’ bestaat uit een lijn speciaal voor baby’s, zonneproducten voor het hele gezin en een complete lijn bodyproducten voor volwassenen. De zuivere producten zijn gemaakt van de allerbeste natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten. Al onze producten komen in mooie verpakkingen die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Vanzelfsprekend zijn geen van de producten op dieren getest! Kortom, Oh-lief biedt de allerliefste producten voor de huid en is lief voor het milieu.
Het assortiment van Oh-lief babyproducten bevat alle producten die je nodig hebt voor de dagelijkse verzorging van je baby. Zoals billenbalsem, bad & douchegel en zelfs een insectenbalsem!  

Daarnaast biedt Oh-lief Natural Products,100% natuurlijk en gecertificeerd biologische ‘breed spectrum’ zonverzorging. Dat wil zeggen dat de producten bescherming bieden tegen zowel UVA- en UVB-stralen. De zonverzorging is waterbestendig, geurvrij en geheel vrij van conserveringsmiddelen. Al onze zonverzorgingsproducten zijn goedgekeurd door CANSA*.
De Oh-lief Body Range bestaat uit een selectie van bodybalsems, bodylotions, handzepen en lippenbalsems. Beschikbaar in de frisse Grapefruit of ontspannende Roomse kamille variant. Het assortiment biedt verder een luxe ‘Green Rooibos Body Oil’, ‘Natural Olive Heel Balm’, ‘Natural Olive Hand and Facial Wax’ en ‘Natural Grapefruit & Sweet Orange Body Wash’. Stuk voor stuk weldadige producten!

Over ons

Tijdens haar reis in Zuid Afrika ontdekte Esther Soulier van ‘I Love Organics’ de producten van Oh-lief en was op slag verliefd! ‘Zo’n mooi en puur merk heb ik nog niet eerder gezien’. ‘Heerlijke producten en een duurzame aanpak, wat een cadeautje’!

Daarom lanceert I Love Organics met trots de producten van Oh-lief op de Nederlandse en Belgische markt.

‘Liefde en passie voor de natuur, een bijdrage aan een mooiere huid met enkel en alleen natuurlijke en biologische ingrediënten’. Dit was de overtuiging waarmee de zussen Christine Buchanan en Louiza Rademan samen in 2010 Oh-lief zijn begonnen. Het idee voor Oh-lief is ontstaan toen Christine tijdens de zwangerschap van Liam, haar eerste zoontje, niet de juiste verzorgingsproducten vond. Ze zocht producten die paste bij haar wens voor pure, onschadelijke producten. Samen hebben Christine en Louiza op basis van oude familierecepten de Bum Balm gemaakt. En wat begon met de Natural Olive Natural Olive Bum Balm, is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid assortiment 100% natuurlijke en biologische verzorgingsproducten voor het hele gezin.

0

Your Cart