Over ons

I Love Organics

Tijdens haar reis in Zuid Afrika ontdekte Esther Soulier van I Love Organics de producten van Oh-lief en was op slag verliefd!

            Esther –  Founder I Love Organics

‘Heerlijke producten en een duurzame aanpak, wat een cadeautje’! Met mijn 10 jaar ervaring in de cosmetica wist ik gelijk dat Oh-lief bijzonder is. Zo’n mooi en puur verzorgingsmerk als Oh-lief had ik nog niet eerder gezien!’

Daarom introduceert I Love Organics met trots de producten van Oh-lief op de Nederlandse en Belgische markt en zijn de Oh-lief baby producten sinds kort ook verkrijgbaar bij Etos.

 

Oh-lief Natural Products

Liefde en passie voor de natuur, een bijdrage aan een mooiere huid met enkel en alleen natuurlijke en biologische ingrediënten. Dit was de overtuiging waarmee de zussen Christine Buchanan en Louiza Rademan samen in 2010 Oh-lief zijn begonnen.

Het idee voor Oh-lief is ontstaan toen Christine tijdens de zwangerschap van Liam, haar eerste zoontje, niet de juiste verzorgingsproducten kon vinden. Ze zocht producten die paste bij haar wens voor pure, onschadelijke producten. Samen hebben Christine en Louiza op basis van oude familierecepten de Bum Balm gemaakt. En wat begon met de Natural Olive Natural Olive Bum Balm, is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreid assortiment 100% natuurlijke en biologische verzorgingsproducten voor het hele gezin.

          Louiza – Founder Oh-lief
         Christine – Founder Oh-lief

 

 

 

0

Your Cart