Natural & Organic

Veel verzorgingsproducten, ook voor baby’s, bevatten veel chemische ingrediënten. Heb je er wel eens aan gedacht waar deze chemische stoffen vandaan komen? Of wat de effecten van deze ingrediënten op je huid zijn en hoe schadelijk ze kunnen zijn voor het milieu? Dit soort ingrediënten worden vaak in producten gebruikt omdat deze voordelig zijn, een product lang houdbaar maakt, of lekker laat ruiken. Oh-lief Natural Products gelooft in het gebruik van 100% natuurlijke en biologische ingrediënten die alleen iets voor je huid betekenen en dus je huid of het milieu niet schaden.

De ingrediënten die Oh-lief gebruikt in haar producten hebben altijd een natuurlijke of biologische oorsprong. Dat betekent dat de producten van Oh-lief zo zuiver zijn, dat je ze bij wijze van spreken zou kunnen eten!

Oh-lief kiest voor biologische ingrediënten, dus volgens de strikte regels die gelden voor gecertificeerde biologisch geteelde en vervaardigde ingrediënten. De producten van Oh-lief zijn gecertificeerd volgens de COSMOS Natural standard. Deze certificering wordt toegekend wanneer de producten:

  • Vrij zijn van synthetische kleur- en geurstoffen, siliconen oliën en genetisch gemodificeerde ingrediënten;
  • zijn gemaakt volgens de hoogste normen van kwaliteit en integriteit, met een minimale impact op het milieu;
  • niet op dieren zijn getest;
  • de biologische of natuurlijke ingrediënten ook daadwerkelijk bevatten, dit wordt onafhankelijk geverifiëerd.

Èn:

  • De ‘claims’ die worden gemaakt zijn onafhankelijk getest en bevestigd;
  • het bedrijf zet zich in voor de veiligheid, duurzaamheid en billijkheid.

Bezoek https://www.soilassociation.org voor meer informatie over de COSMOS natural standards.

Handmade with love

Alle ingrediënten komen uit de mooie streken die Zuid-Afrika rijk is en zijn 100% natuurlijk en biologisch. Alle producten van Oh-lief worden met veel liefde handgemaakt in de fabriek in Kaapstad. De producten worden in kleine ‘porties’ op aanvraag met de hand gemaakt, er wordt dus niets verspild! De keuze om de producten met de hand te produceren zorgt lokaal weer voor meer werkgelegenheid. Zo support Oh-lief de mensen en geen machines.

0

Your Cart