Ingrediënten

De naam ‘Oh-lief’ is een woordgrapje van de Zuid -Afrikaanse taal en verwijst naar de belangrijkste ingrediënten: olijfolie & liefde. De producten bevatten uiteraard geen vervelende stoffen en geen toegevoegd parfum. Ze ruiken wel lekker, je ruikt de ingrediënten! De balsems zijn zelfs volledig vrij van conserveringsmiddelen en zijn zo puur dat je zou kunnen eten.

 

Al onze producten bevatten geen schadelijke chemicaliën, petroleum, parabenen, kunstmatige geur- en kleurstoffen, SLS of SLE (Sodium Laurel Sulfate). De formules zijn gebaseerd op olijfolie en bijenwas, die in combinatie met andere natuurlijke en biologische ingrediënten voedende en herstellende eigenschappen hebben. Hierdoor bieden wij een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten, geschikt voor elk huidtype en het hele gezin.

 Olijfolie

Deze zachte olie wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en is de ideale hydraterende stof die de natuur te bieden heeft, het zelfs voor de meest gevoelige huid worden gebruikt. Olijfolie is een krachtige antioxidant, heeft een herstellende werking, en draagt bij aan een elastische, soepele huid.

Bijenwas

Een natuurlijk bijproduct dat ontstaat tijdens het bouwen van de korf door bijen. De was heeft een aangenaam zachte geur van honing. De was is antibacterieel en heeft een herstellende werking. Al onze balsems zijn op basis van bijenwas.

 Baobabolie

De natuurlijk keuze voor een gezonde huid. De rijke en verzorgende olie heeft een uitstekende voedende waarde voor de huid. Wanneer direct op de huid aangebracht, zal deze weer zacht aanvoelen, het stimuleert de celregeneratie en verbeterd de elasticiteit van de huid. Ook bij een droge huid, eczeem, zonnevlekken en andere huidaandoeningen werkt de baobabolie. Het is veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap.

Druivenpitolie

Door een mild aanspannend effect helpt het de huid glad en egaal te maken, waardoor andere verzorgingsproducten een optimaal resultaat boeken. Het is rijk aan linolzuur, een essentiële bouwstof voor de huid en celmembranen. Druivenpitolie draagt bij aan vernieuwing en versteviging van de huid, en zorgt voor een goede vochtopname.

Kokosolie

Pure, biologische kokosolie is rijk aan antioxidanten die tot de onderste lagen van de huid doordringen. De olie helpt de huid vernieuwen en zal haar versoepelen en verzachten, met een natuurlijke glans.
Voorkom vroegtijdige veroudering van de huid. Helpt het herstellen van beschadigde huidweefsel.
Helpt het terug te brengen van een jeugdige uitstraling Hulpmiddel bij de preventie van pigmentvlekken en andere vlekken veroorzaakt door veroudering en overmatige blootstelling aan zonlicht.

Lavendelolie

Een zeer veelzijdig ingrediënt, lavendel staat bekend vanwege het kalmerende karakter.  En is uitermate goed geschikt voor elk type huid, met name die van baby’s. Lavendel helpt bij verbranding en voorkomt het vormen van littekens. Daarnaast heeft lavendel ook een ontspannende werking, werkt desinfecterend, vermindert pijn, verbetert het de bloedcirculatie en is het effectief bij ademhalingsproblemen. Het woord lavendel komt van het Latijnse ‘lavare’, dat wassen betekent. Het heeft deze naam gekregen dankzij het fijne gevoel van geurig aroma.

Roomse kamille olie

deze olie wordt verkregen uit de bloeiende toppen van de kamilleplant. Een zeer zachte olie en daarmee bijzonder geschikt voor baby’s en kinderen. Ook helpt de kamille te ontspannen, verlicht het gevoelens van ongemak (pijn), en is het gunstig voor de spijsvertering en het zenuwstelsel.

 Wij gebruiken geen…

Onze producten bevatten geen chemicaliën ,geurstoffen, minerale olie, parabenen , kunstmatige kleurstoffen of notenolie.

0

Your Cart